Diamond Dogs

Diamond Dogs is in 2013 gestart als kennel, na zorgvuldige studie van het  ”ras” en de mogelijkheden in Nederland. Door onze fokhonden zorgvuldig te selecteren en door nieuwe aanwas uit het buitenland te halen hopen we nog lang gezonde Cobberdogs te kunnen fokken. We hebben inmiddels honden uit Engeland, Finland en Australië geïmporteerd.
Graag werken we samen met andere fokkers, en wisselen we wereldwijd informatie uit over gezondheid, testen en karaktereigenschappen van de Australian Cobberdog.
Joep (import Engeland) is gecertificeerd Top Dog hond. Hij wordt ingezet  voor het werken met kinderen met  problemen op het gebied van sociale vaardigheden.
Major Tom  (import Engeland) is een vrolijke en enthousiaste dek reu, met een prachtige rode kleur.
Joep en Diamond Dogs Major Tom hebben intussen bewezen prachtige en gezonde pups voort te brengen.
Diamond Dogs Fame is onze eigen gefokte toekomstige dek reu, hij zorgt voor een nieuwe lijn. Schitterende Red Fleece met groene ogen.
Wonders Jewel Mr Finney komt uit Finland,  Finney is een vrolijke medium reu met een curly vacht. Hij is gedeeld eigendom met Dog Sweet Dog
(www.dogsweetdog.nl)
Lahja (import Finland) en Maggie (import Engeland) wonen bij ons, de andere honden wonen in geweldige gastgezinnen. (zie ook gastgezinnen beleid)
Diamond Dogs Lotta heeft inmiddels een pracht nest gehad en voor mooie nakomelingen gezorgd die deze foklijn voortzetten. Lotta is na haar nest uit de fok gegaan en is nu eigendom van het gastgezin.
Marley (import Engeland) heeft samen met Joep voor prachtige nakomelingen gezorgd. Haar dochter  Floortje zal deze fok lijn gaan voortzetten. Marley is  nu met pensioen en geniet van haar rust. Ze is geplaatst bij een echtpaar die haar met veel liefde en zorg een fijn huis hebben gegeven. Ze is daar helemaal op haar plek.

   

           

        

         

        

   

 

   

   

  

 

 

Stud - service

 Joep

Major Tom

Finny