Diamond Dogs

Diamond Dogs is in 2013 gestart als kennel, na zorgvuldige studie van het  ”ras” en de mogelijkheden in Nederland. Het leek ons beter met lijnen te gaan fokken die nog niet in Nederland voorkwamen. Onmogelijk. Daarom kozen wij ervoor de eerste twee honden waarmee we zelf een foklijnen willen opzetten uit het buitenland te halen. Marley (inmiddels bijna met Pensioen) en Joep zijn dan ook uit Engeland geïmporteerd. Marley heeft een aantal nieuwe lijnen in zich en Joep heeft als extraatje de infusion van de Ierse Soft Coated Wheaten Terrier  
Daarna kwamen Maggie en Major Tom ook uit Engeland, Maggie is een kleine medium teef, Major Tom een stoere reu, ook klein formaat medium.
.Joep is gecertificeerd Top Dog hond. Hij wordt ingezet  voor het werken met kinderen met  problemen op het gebied van sociale vaardigheden.
Major Tom is een vrolijke en enthousiaste (dek)reu, met een prachtige rode kleur.Joep en Diamond Dogs Major Tom hebben ondertussen bewezen prachtige en gezonde pups voort te brengen.
Diamond Dogs Fame is onze toekomstige dekreu, hij zorgt voor een nieuwe lijn.  Schitterende caramel kleurige hond met groene ogen.
Joep, Major Tom, Floorte (Diamond Dogs Little Wonder) en Ziggy (Diamond Dogs Ziggy Stardust) Abby (Diamond Dogs Absolute Beginners) en Faye (Diamond Dogs Fantastic Voyage) wonen bij geweldige gastgezinnen.
Diamond Dogs Lotta heeft inmiddels een pracht nest gehad en voor mooie nakomelingen gezorgd die deze foklijn voortzetten. Lotta is met pensioen en is nu eigendom van het gastgezin.

     Marley                                                                           Maggie

         

 

    

    

  

 

 

Joep, Major Tom en Fame

   Joep en Major Tom staan ter dekking

Fame, moet nog een jaartje wachten